Πλήθος εκδηλώσεων στα εγκαίνια του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 στη Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Πλήθος εκδηλώσεων στα εγκαίνια του πολυχώρου στο Ο.Τ.9 στη Λυκόβρυση

Ο νέος πολυχώρος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, καλούν τους πολίτες της Λυκόβρυσης, της Πεύκης και όχι μόνο, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στις 11:00, στα εγκαίνια αυτού του, όπως τονίζουν, έργου πνοής για τον Δήμο (στο Ο.Τ 9, επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, Λυκόβρυση).

Εκδήλωση εγκαινίων του πολυχώρου στο Ο.Τ. 9 στη Λυκόβρυση

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη Brillante Classic Orchestra, που υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου θα ερμηνεύσει έργα γνωστών συνθετών (Bizet, Sostakovich, K. Jenkins, Θεοδωράκη) και την perfomer της jazz μουσικής σκηνής Ντέπη Σακελλαρίου, που με την μπάντα της «The Melodies» θα ερμηνεύσουν κομμάτια jazz και swing. Θα συμμετέχει το χορευτικό τμήμα της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης.

Πέραν της μουσικής και του χορευτικού, κολυμβητικοί αγώνες και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες του χώρου, τους μαθητές και τη νέα γενιά της πόλης, σε μια σειρά εκδηλώσεων που σηματοδοτούν την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet