Στον 46ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Στον 46ο Διεθνή Κολυμβητικό Διάπλου Τορωναίου Κόλπου η Μ. Πατούλη

Στην τελετή λήξης του 46ου Διεθνούς Κολυμβητικού Διάπλου Τορωναίου Κόλπου στη Χαλκιδική, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου, παραβρέθηκε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ & εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας) Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, συνοδεύοντας τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γ. Τζίτζιος, τίμησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την εθελοντική του δράση στην Αυτοδιοίκηση, δίνοντάς του ένα συμβολικό δώρο.

Κατά την τελετή ο κ. Πατούλης βράβευσε τον Ισπανό κολυμβητή Larrosa Jose Luis, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στον Κολυμβητικό Διάπλου.

Ο Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου είναι μία αθλητική διοργάνωση που κάθε χρόνο τυγχάνει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από το κοινό. Κάθε Ιούλιο, εδώ και 46 χρόνια, επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές από κάθε σημείο του πλανήτη παίρνουν μέρος στην εκδήλωση και  διαπλέουν στον Τορωναίο κόλπο, από την ακτή της Καλλιθέας της Κασσάνδρας και αφού κολυμπήσουν 26 χιλιόμετρα φθάνουν στην ακτή της Νικήτης στη Σιθωνία.

Η κα Μ. Πατούλη βράβευσε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας που επέδειξαν, αναδεικνύοντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι κα της ευγενούς άμιλλας σε πρότυπα αθλητικής συμπεριφοράς, καθώς και τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση του κορυφαίου αθλητικού θεσμού με διεθνή εμβέλεια.

«Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι πυλώνες στήριξης της σύγχρονης κοινωνίας και δεν αποτελούν  πολυτέλεια σε καιρούς κρίσης, αλλά αντίδοτο και όπλο αντιμετώπισής της» δήλωσε η κα Πατούλη, ενώ επαίνεσε τον δήμαρχο Σιθωνίας για την αγάπη και τη θέληση με την οποία αγκαλιάζει τη διοργάνωση, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέες και νέους να προβάλλουν τον τόπο τους, μέσα από τα ταλέντα και τις κλίσεις τους στον Αθλητισμό.

«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δήμαρχο Σιθωνίας, για το σπουδαίο έργο που κάνει, αλλά και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή και την εξαιρετική εμφάνισή τους, θέλω να υπογραμμίσω ότι ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αθλητικές δράσεις, οι οποίες προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στις τοπικές κοινωνίες» τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet