Στο 6ο Grand Prix ο Τάσος Μαυρίδης
Αθλητισμός

Στο 6ο Grand Prix ο Τάσος Μαυρίδης

Επίσκεψη στο 6ο GRAND PRIX ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αστέρας Πεύκης, πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Μαΐου ο κ. Τάσος Μαυρίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού H ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. Οι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος παρουσίασαν τα προγράμματά τους ενόψει και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα στην Ηλιούπολη. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ για το υψηλό επίπεδο των αθλητών του, που τιμούν την πόλη μας με πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, με πρόσφατη αυτήν των αθλητριών του συλλόγου ΛΙΛΑ ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, που κατέλαβαν την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο της Πορτογαλίας και τους αθλητές μας ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΚΡΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΗ, για την συμμετοχή τους στον ίδιο αγώνα.

Στην προσπάθειά σας θα είμαστε αρωγοί και συμμέτοχοι ώστε η πόλη μας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ και όλα τα αθλητικά μας σωματεία, να αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς νέους και αθλητές. Οι επιτυχίες σας, που κατακτήθηκαν με σκληρή προσπάθεια και λίγα λόγια, αποτελεί λαμπρός οδηγός για όλους εμάς που συμμετέχουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε δίπλα σας

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet