Αποπεράτωση του Κλειστού Λυκόβρυσης ζητεί η Ένωση Γονέων
Αθλητισμός

Αποπεράτωση του Κλειστού Λυκόβρυσης ζητεί η Ένωση Γονέων

Παρέμβαση για το Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης πραγματοποίησε η Ένωση Γονέων Πεύκςη – Λυκόβρυσης κατά τη διάρκεια της Ημέρας του Πολίτη που διεξήχθη στο πλαίσιο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου 2016.

Συγκεκριμένα, η Ένωση επιθυμεί την αποπεράτωση του Κλειστού Γυμναστηρίου και τη δημιουργία και άλλων αθλητικών χώρων, καθώς και τη χωροθέτηση του «πράσινου σημείου», σε περίπτωση που δημιουργηθεί στη Λυκόβρυση, μακριά από σχολικές μονάδες και κατοικίες. Παράλληλα, ζητεί αυτό να εξυπηρετεί τοπικές και όχι διαδημοτικές ανάγκες, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη παρέμβαση:

Με αφορμή το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης, η Ένωση Γονέων εκφράζοντας τους γονείς των μαθητών που φοιτούν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θέλει να κάνει γνωστή τη θέση της σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είχαμε τονίσει και στον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μαυρίδη στη συνάντηση που είχαμε μαζί του, μετά από πρόσκλησή του, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016, πάγιες θέσεις της Ένωσης και των γονέων που εκπροσωπεί είναι:

  1. Η δημιουργία χώρων και εγκαταστάσεων άθλησης και αναψυχής, που λείπουν από τον Δήμο μας, για χρήση τους από μαθητές, κατοίκους και Αθλητικούς Συλλόγους. Γι΄ αυτό επιθυμούμε όχι μόνο την αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου στη Λυκόβρυση, αλλά και τη δημιουργία άλλων.
  2. Σε οποιαδήποτε μελλοντική δημιουργία Πράσινου Σημείου η χωροθέτησή του να γίνει μακριά από σχολεία και κατοικίες και να είναι μόνο για τον Δήμο μας και όχι διαδημοτικό.

Επειδή κατά το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τα παραπάνω θέματα, από παρατάξεις, φορείς και μεμονωμένα άτομα, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η σημερινή μας παρέμβαση είναι καθοδηγούμενη μόνο από το όφελος που θα προκύψει για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας και ειδικότερα της Λυκόβρυσης.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Ο γεν. γραμματέας

Κελέκης Νικόλαος               Τσιντζιλώνης Χάρης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet