Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Παίδες του Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι Παίδες του Α.Ο. Λυκόβρυσης

Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες του Α.Ο. Λυκόβρυσης στον τελικό της ΕΠΣΑ και έχασαν στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 (1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα). Το γκολ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων σημείωσε ο Ρ. Λιαδάκης.

Η αποστολή: Kυριαννάκης-Παπαγεωργίου Ν., Τριάντης, Ψαρομιχαλάκης, Ιακωβίδης, Παπαγεωργίου Σ., Νικηταίδης, Ζούμπερη, Λιαδάκης, Μάρκου, Νικολόπουλος, Δανόπουλος, Μπατουδάκης, Γελαγώτης, Δημητρός, Μικέλης, Μπουτσικάρης.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει, μέσα από τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, τους αθλητές των ΠΑΙΔΩΝ και τον προπονητή τους Γαραντζιώτη Γιώργο για τη σημερινή τους απόδοση, αλλά και για όλη τηνφετινή τους πορεία έως και τον σημερινό τελικό με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Στη συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέρεται: «Θέλουμε να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι για όλους και έναν – έναν ξεχωριστά για ό,τι κατάφεραν!

Μόνο συγχαρητήρια μπορείς να δώσεις σε αυτά τα παιδιά που πάλεψαν με έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό, με αθλητικά κορμιά, και με την απουσία του βασικού μας σέντερ φορ (Παπαχρήστος) και του βασικού μας κεντρικού αμυντικού (Βυθούλκα), αλλά η ψυχή – η ανταγωνιστικότητα και το σθένος αυτών των παιδιών μας δικαίωσε και πάλι.

Κύριοι αυτή ήταν η μεγαλύτερη διάκριση του σωματείου μας για τις υποδομές μας και την καταφέρατε εσείς!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε, τους μικρούς μας αθλητές που με τη φωνή τους, μαζί με τους γονείς τους, «έσπρωχναν» ψυχολογικά την ομάδα μας, αλλά και τους γονείς της ομάδας των ΠΑΙΔΩΝ που τόσα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους, από τότε που ήταν ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ηλικιακά και έφτασαν σήμερα να διεκδικούν τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑΘΗΝΩΝ!

Σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας κι αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε σε σας, αλλά και σε όλους όσοι απαρτίζουν αυτήν τη μεγάλη οικογένεια που λέγεται Α.Ο. ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ… ότι έχουμε και συνέχεια!

Εν τω μεταξύ, στην υπόλοιπη αγωνιστική δράση για τις ακαδημίες του Α.Ο. Λυκόβρυσης σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΓΚΥΖΙΑΚΟ – Νίκη 6-1 (τα γκολ: 2 Πουρνάρας – 2 ΓρίμαςΣαλούστρος Χ.Γεωριτζόγλου)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΕ ΑΤΛΑ ΚΥΨΕΛΗΣ – Νίκη 7-0 (τα γκολ: 3 Kορδατζής – 2 ΖάκαςΚυριαννάκηςΔάρας).

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet