Κάμερες ασφαλείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Κάμερες ασφαλείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των φαινομένων βανδαλισμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η διοίκηση τοποθετεί κάμερες ασφαλείας με κλειστό κύκλωμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 31 Ιουλίου τοποθετήθηκαν κάμερες στο Δημοτικό Στάδιο και στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης, δύο αθλητικών χώρων που στο παρελθόν έχουν βανδαλιστεί, με τον Δήμο να επιβαρύνεται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την επιδιόρθωση των ζημιών.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Αρχίζουμε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τοποθετούμε κάμερες ασφαλείας με σκοπό να αυξήσουμε την ασφάλεια των αθλουμένων, να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα παραβατικότητας και χουλιγκανισμού. Συνεχίζουμε με πράξεις να επενδύουμε στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου τόνισε: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε συμφωνήσει με τον δήμαρχο ότι για να εκλείψουν τα φαινόμενα παραβατικότητας στου δημοτικούς αθλητικούς χώρους, πρέπει να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις. Μία από αυτές ήταν να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στο κλειστό γυμναστήριο και στο στάδιο της Πεύκης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σταδιακά οι συνθήκες στους αθλητικούς χώρους θα βελτιωθούν και οι δημότες θα απολαμβάνουν καλύτερες παροχές με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet