Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης: Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις
Φωτογραφία: skai.gr
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης: Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις

Μήνυμα στήριξης στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν εξετάσεις, είτε τελικές, είτε πανελλήνιες στέλνει η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Ειδικότερα, η Ένωση αναφέρει:

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, Τα τελευταία δυόμιση χρόνια βιώσατε μία πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία δημιούργησε
πολύ δύσκολες συνθήκες σε όλους μας και μέσα στις οποίες καλείστε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις σας. Όλο αυτό το διάστημα συνοδοιπόρους είχατε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι σας περιβάλλουν με αγάπη και εμπιστοσύνη και γνωρίζουν ότι θα τα καταφέρετε.

Οι εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη πρόκληση και μία δοκιμασία, αλλά να θυμάστε ότι είναι μόνο η αρχή από μία σειρά προκλήσεων που όλοι καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην πορεία της ζωής μας. Εμείς, ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές των γυμνασίων (που για πρώτη φορά θα εξεταστούν σε τελικές εξετάσεις), στους μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, και ιδιαίτερα στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις. Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή, πίστη στις δυνατότητες σας και ψηλά το κεφάλι. Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας. Μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή ό,τι και να γίνει».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet