Αποκαλυπτήρια για το νέο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Λυκόβρυση - Πεύκη

Αποκαλυπτήρια για το νέο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Αποκαλυπτήρια και εκδήλωση γνωριμίας με το νέο σχολικό συγκρότημα στις οδούς Ηλίου και Εράσμου στο Ηλιακό Χωριό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Τσόλας, η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ Σοφία Γουναροπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για ζητήματα του Ηλιακού Χωριού Γιώργος Στιβαχτής και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης Χρήστος Αντωνακέλης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, γονείς και μαθητές ξεναγήθηκαν στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους των σχολικών κτηρίων που αναμένεται από τον Σεπτέμβριο του 2024 να στεγάσουν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, καθώς και το 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης. Η βραδιά έκλεισε με μια παράσταση Θεάτρου Σκιών για τα παιδιά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Έχουμε τη χαρά σήμερα να σας ξεναγήσουμε στους χώρους που θα φιλοξενήσουν αύριο μαθητές του Δήμου μας χάρη στις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλε η προηγούμενη δημοτική αρχή και ο πρώην δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης με σκοπό την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι η παρούσα δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτό το σχολικό κτήριο – στολίδι για τον Δήμο και το Ηλιακό Χωριό να παραμείνει σαν καινούργιο για πολλά ακόμη χρόνια!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet