Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εργαζομένου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ηλία Ζαγοριανάκου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε ατύχημα με απορριμματοφόρο του Δήμου, εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σημειώνοντας ότι «ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης:

Τελικά ο Ηλίας, ένα από τα καλύτερα παιδιά του Δήμου μας, έχασε τη μάχη από τον θάνατο, μετά από δύο και πλέον μήνες αγώνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Ηλίας Ζαγοριαννάκος, οδηγός στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας από το 2002, όταν προσελήφθη στον τότε Δήμο Λυκόβρυσης, είχε τραυματιστεί σοβαρά τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 όταν το απορριμματοφόρο που οδηγούσε και κατευθυνόταν φορτωμένο προς τον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. 

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου εργαζόμενου και δήλωσε:

«Πενθούμε όλοι στον Δήμο μας για τον χαμό ενός ακέραιου ανθρώπου και ευσυνείδητου εργαζόμενου. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος, αλλά είναι βέβαιον ότι ο Ηλίας έφυγε πιστός στο καθήκον, εργαζόμενος κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπως εργάζονται και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet