Δράση αλληλεγγύης της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης χαιρετίζει ο δήμαρχος
Κοινωνία

Δράση αλληλεγγύης της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης χαιρετίζει ο δήμαρχος

Τη συνέπεια και τη συνέχεια της προσπάθειας στήριξης των κοινωνικών δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη Θεατρική Ομάδα της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης χαιρετίζει ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης.

Συγκεκριμένα, η Θεατρική Ομάδα παρουσιάζει σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου 2017, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το θεατρικό έργο «Τι είναι η πατρίδα μας;». Πρόκειται για μία μεγάλη παράσταση αλληλεγγύης που στόχο έχει τη συλλογή φαρμάκων και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Τη Θεατρική Ομάδα της Κίνησης Πολιτών συνοδεύει μουσικά το σχήμα «Ταξιδευτές».

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος: «Σταθερά δίπλα στον συμπολίτη της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο η Κίνηση Πολιτών και η Θεατρική της Ομάδα, μετά την ανάλογη ενέργεια που ολοκλήρωσε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο της Λυκόβρυσης τον περασμένο Νοέμβριο συλλέγοντας 1.800 συσκευασίες τροφίμων και 800 φάρμακα για τις δομές του Δήμου μας, σήμερα προχωρά σε μία ακόμα θεατρική παράσταση αλληλεγγύης δείχνοντας τον δρόμο… ότι ο Πολιτισμός στον τόπο μας δεν αναζητά και δεν πρέπει να αναζητά φρούδες εικόνες και απεικονίσεις, αλλά αντίθετα εστιάζει στην καρδιά των αναγκών του Δήμου στις συνθήκες της εποχής μας. Κάθε τέτοια προσπάθεια θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Σημειώνεται ότι η Θεατρική Ομάδα της Κίνησης Πολιτών ιδρύθηκε το 2000 και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό της ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων έχοντας μάλιστα βραβευθεί με το β΄ βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ Περιφερειακών Θιάσων.

Η δράση συλλογής τροφίμων και φαρμάκων από την Κίνηση Πολιτών μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης θα έχει διάρκεια μία εβδομάδα. Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα παραδίδονται στα γραφεία της Κίνησης (Αγίας Βαρβάρας 45), καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 (τηλ. επικοινωνίας: 6937 164244).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet