Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές που «ρίχνονται» στις πανελλαδικές εξετάσεις
Κοινωνία

Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου στους μαθητές που «ρίχνονται» στις πανελλαδικές εξετάσεις

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης στέλνει τις ευχές της σε μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων και μεταφέρει το μήνυμα του επικεφαλής της Γιάννη Θεοδωρακόπουλου.

Στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

Ήρθε η ώρα των πανελλαδικών εξετάσεων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη μπαίνουν στις αίθουσες των εξετάσεων για το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας 104.965 υποψήφιοι, που διεκδικούν τις 70.726 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης, στέλνει τις ευχές του στους υποψηφίους του Δήμου μας, είτε φοίτησαν στα τρία Λύκεια της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, είτε φοίτησαν σε άλλα σχολεία δημόσια ή ιδιωτικά. Ταυτοχρόνως εκφράζει τον σεβασμό του στους γονείς τους, για τις μεγάλες τους θυσίες και στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη συμβολή τους στην άρτια προετοιμασία των μαθητών.

«Εκ μέρους των στελεχών και μελών της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, εύχομαι σε όλες και όλους, από τα βάθη της ψυχής μου, καλή επιτυχία. Είναι οι πρώτες σημαντικές εξετάσεις που θα επηρεάσουν τα επόμενα βήματά σας, αλλά ασφαλώς δεν θα καθορίσουν τα πάντα στη σταδιοδρομία σας. Υπάρχουν αρκετά σκαλοπάτια ακόμα, οπότε μπορείτε να διορθώσετε τυχόν λάθη ή αστοχίες των εφετινών εξετάσεων. Γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Όπως στον αθλητισμό έτσι και στη ζωή απαιτείται συνεχής αγώνας για την πρόοδο και την επιτυχία.

Θέλω επίσης να απευθύνω δυο λόγια και στους γονείς σας, που με οικονομικές θυσίες και προσωπικό κόπο, σας στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Και που είναι πάντα δίπλα σας. Έχουν τον σεβασμό όλων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet