Η εκπαιδευτική κοινότητα Λυκόβρυσης – Πεύκης στην εορτή των Τριών Ιεραρχών
Κοινωνία

Η εκπαιδευτική κοινότητα Λυκόβρυσης – Πεύκης στην εορτή των Τριών Ιεραρχών

Σύσσωμη η Δευτεροβάθμια εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης γιόρτασε, σαν μια μεγάλη οικογένεια, με αφορμή την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, μετά από κάλεσμα του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, διευθυντή Λυκείου Λυκόβρυσης, Ιωάννη Μαρμαγγιόλη.

Μαζί με τους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, συμμετείχε σε εθιμοτυπικό φιλικό γεύμα, όπου αντάλλαξαν απόψεις και διασκέδασαν σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Το «παρών» από πλευράς εκπαιδευτικών, με επικεφαλής τους διευθυντές τους, έδωσαν: Το Λύκειο Λυκόβρυσης, με διευθυντή τον κ. Ιωάννη Μαρμαγγιόλη, το 1ο ΓΕΛ Πεύκης, με διευθυντή τον κ. Ανδρέα Κότσιφα, το 2ο ΓΕΛ Πεύκης, με διευθύντρια την κα Ιωάννα Κουραμπέα, το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης (απουσίαζε η διευθύντρια Λιούλια Μαίρη) και το 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, με επικεφαλής την κα Μαρία Λιμπερτού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet