Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στα εγκαίνια διδακτηρίου φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Η Μ. Πατούλη-Σταυράκη στα εγκαίνια διδακτηρίου φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη Λυκόβρυση

Στα εγκαίνια των νέων διδακτηρίων μεγάλης αλυσίδας φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη Λυκόβρυση παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εκπαιδευτικός – φιλόλογος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη βραδιά των εγκαινίων των νέων διδακτηρίων στη Λυκόβρυση, η κ. Πατούλη-Σταυράκη συνομίλησε με τους γονείς των μαθητών, βράβευσε τη μαθήτριά της Έλενα Κορωναίου για την εισαγωγή της σε ανώτατη σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συνεχάρη τη μητέρα της Κατερίνα Ζυγούνα-Κορωναίου για την επιτυχία της κόρης της.

Καλωσορίζοντας τον μεγάλο πανελλαδικό εκπαιδευτικό όμιλο φροντιστηριακής παιδείας, η κ. Πατούλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με χαρά υποδεχόμαστε στην πόλη μας έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που, από τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών του στις πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποδεικνύει με αποτελέσματα τον βαθμό προετοιμασίας των υποψηφίων του. Είναι ελπιδοφόρο να βλέπουμε υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις σε καιρούς δύσκολους να “ανθίζουν”. Θέλουμε η πόλη μας να αποτελεί πόλο έλξης για αυτές, πολύ δε μάλλον όταν προσφέρουν πρόσβαση σε υπηρεσίες προς όφελος των παιδιών μας».

Με την ευκαιρία η κ. Πατούλη συνεχάρη όλα τα παιδιά της πόλης για την επιτυχία τους να εισαχθούν σε κάποιο από τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας. «Οι ευχές όλων μας σας ακολουθούν στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει γεμάτο με νέες γνώσεις, εμπειρίες και πολλές ευκαιρίες για νέες κατακτήσεις. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην πτοείστε μπροστά στα εμπόδια. Να είστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια, η επιμονή, η υπομονή πάντα ανταμείβονται», τους είπε η δημοτική σύμβουλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet