Καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Λυκόβρυσης-Πεύκης στις καλοκαιρινές γιορτές
Κοινωνία

Καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά των Παιδ. Σταθμών Λυκόβρυσης-Πεύκης στις καλοκαιρινές γιορτές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της καλοκαιρινής γιορτής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα των 1ου και 2ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης και του Παιδικού Σταθμού Λυκόβρυσης.

Επί σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου οι μικροί μαθητές κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο και επάξια να καταχειροκροτούνται από όλους τους παρευρισκόμενους. Παιδιά που δούλεψαν σκληρά για έναν ολόκληρο χρόνο υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους και εντυπωσίασαν αλλά και συγκίνησαν το κοινό με το όμορφο αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, δήλωσε: «Τα αγαπημένα μας παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών δούλεψαν πολύ με πολλή αγάπη και τρυφερότητα και ετοίμασαν μουσικοθεατρικά δρώμενα που μας κάνουν υπερήφανους. Στο πλευρό τους σταθερά και με πολύ αγάπη και αποθέματα ψυχής η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, αλλά και όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

»Στη λήξη της χρονιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς των παιδιών των Δημοτικών μας Σταθμών για την άψογη συνεργασία τους! Καταφέραμε να γίνουμε μια οικογένεια, όλοι μαζί με έναν και μόνο κοινό στόχο: την αγάπη και την φροντίδα για τα παιδιά του Δήμου μας με στόχο την ομαλή, δημιουργική, γεμάτη γνώση και παιχνίδι ανάπτυξή τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ που βρισκόταν πάντα δίπλα στους παιδικούς μας σταθμούς. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για τις καθοριστικές και καταλυτικές του παρεμβάσεις, αλλά και να τον ευχαριστήσω για την αγάπη και την ευαισθησία που δείχνει για τα παιδιά και αυτό φαίνεται από την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet