Μεγάλη συμμετοχή στο 44ο Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στο 44ο Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλήθος κόσμου και, κυρίως, πάρα πολλά παιδιά κατέκλυσαν τους χώρους όπου διοργανώθηκε το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 31 Μαΐου και φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο Άλσος Βαρβαρέσου μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί έναν ιστορικό θεσμό για το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Είναι η ετήσια γιορτή για τα παιδιά που φέτος ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων προσφέροντας μουσική, τραγούδι, χορό, επιδείξεις αθλημάτων, παιχνίδια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, προσκοπική δράση, ξεγνοιασιά, πρωτοτυπία, διαγωνισμούς, δώρα και πολλή διασκέδαση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριο Ψυχάλη παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Ευρυδίκης Πρεζεράκου, η οποία εκπροσώπησε τον περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά.

Στη λήξη του 44ου Φεστιβάλ ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην αύξηση της επισκεψιμότητας που παρατηρήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συλλόγους, φορείς, εργαστήρια και σχολές που συμμετείχαν σ’ αυτό, τους χορηγούς, αλλά κυρίως τους εθελοντές και την ομάδα συντονισμού, που μέρα-νύχτα εργάστηκαν ανιδιοτελώς σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζομένους και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους συνδημότες συνέδραμαν, προσφέροντας τρόφιμα, ενδύματα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο, δημοτική ιματιοθήκη και κοινωνικό φαρμακείο στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου.

Ξεχωριστή θέση άφησε για τους μικρούς φίλους, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που αγκάλιασαν με τόση θέρμη και χαρά το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού. Κλείνοντας την ομιλία του ανανέωσε το ραντεβού με για το 45ο Φεστιβάλ Παιδιού με περισσότερες εκπλήξεις και ευχές για καλό καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet