Μ. Πατούλη: «Οι Πρόσκοποι συμβολίζουν την Ιστορία της Πεύκης»
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: «Οι Πρόσκοποι συμβολίζουν την Ιστορία της Πεύκης»

Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς, του 1ου Συστήματος των Αεροπροσκόπων της Πεύκης, παραβρέθηκε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στην εστία τους, στο Βαγόνι, που βρίσκεται εντός του Άλσους Βαρβαρέσου.

Τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές, οι Βαθμοφόροι και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης των Αεροπροσκόπων Πεύκης, δημιούργησαν την καλύτερη ατμόσφαιρα δείχνοντας έμπρακτα ότι αποτελούν τους γνήσιους συμπαραστάτες της κοινωνίας, υπηρετώντας διαχρονικά τις αρχές και τις αξίες της ανιδιοτέλειας, του εθελοντισμού, και της ειλικρινούς προσφοράς.

Μιλώντας με θέρμη η κα Πατούλη για τα ιδανικά του Προσκοπισμού, για τη θέληση των νέων παιδιών να συμμετέχουν σε φορείς κοινωνικής ευαισθητοποίησης αλλά και την ενθάρρυνση των γονέων προς κατευθύνσεις με εκπαιδευτικό και εθελοντικό χαρακτήρα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι Πρόσκοποι συμβολίζουν την Ιστορία της Πεύκης και είναι παράλληλα πολύτιμοι εταίροι διαχρονικά, δίνοντας το “παρών” σε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια περιβαλλοντικής, κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς, με το παράδειγμα τους να αποτελεί δύναμη κινητοποίησης για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας». «Ως Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ» -πρόσθεσε- «βρισκόμαστε στο πλευρό της προσκοπικής οικογένειας και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του εθελοντικού κινήματος στον Δήμο μας. Στο πλαίσιο αυτό, εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με χρήσιμα αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Από πλευράς ΠΕΑΠ παρευρέθηκε επίσης ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καρύμπας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet