Νέα Δημιουργία: Δωρεά rapid tests σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Κοινωνία

Νέα Δημιουργία: Δωρεά rapid tests σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Rapid tests διέθεσε σε σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου, μαζί με την κ. Ανδριάνα Μητροπούλου και με την κ. Μαρία Αναμουρλόγλου, με τη σημαντική οικονομική υποστήριξη, όπως αναφέρει, από τον κ. Άρη Σάμιο.

Όπως σημειώνει ο κ. Ιωάννου, η ενέργεια αυτή έγινε προκειμένου να βοηθηθούν οι γονείς οι οποίοι καλούνται να διενεργούν συνεχείς ελέγχους στα παιδιά τους.

Επίσης, ο κ. Ιωάννου μαζί με την κ. Πόπη Ξυνταράκη και την κ. Αναμουρλόγλου επισκέφθηκαν τον Εθελοντικό μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» για να παραδώσουν αριθμό rapid test με την επιθυμία να σταθούν αρωγοί στο θεάρεστο έργο που επιτελεί ο πατέρας Αντώνιος από το 1998 μέχρι και σήμερα. Στη συνάντηση με εθελοντές του Οργανισμού ενημερώθηκαν για τη φροντίδα που προσφέρεται τόσο σε απροστάτευτα παιδιά, όσο και σε μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς και για τις πολυάριθμες ανάγκες που καλείται ο Οργανισμός να καλύψει σε καθημερινή βάση για τα μέλη του.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet