Νέος προστατευτικός φράχτης στο 3ο Δημοτικό Πεύκης
Κοινωνία

Νέος προστατευτικός φράχτης στο 3ο Δημοτικό Πεύκης

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φράκτη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, από την πλευρά της οδού Κω, από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε στα έργα, δήλωσε για το θέμα: «Ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του σχολείου και μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του προστατευτικού φράκτη. Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς το επίπεδο της ασφαλούς εκπαιδευτικής διαδικασίας».

Η διευθύντρια του 3ου Δημοτικού σχολείου Πεύκης Κατερίνα Λεμπέση σχολίασε μεταξύ άλλων: «Η ανταπόκριση του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη σε όλα μας τα αιτήματα είναι πάντα άμεση και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό. Έχουμε μία άριστη συνεργασία! Έτσι μετά την κατασκευή νέων τουαλετών την περίοδο του Πάσχα, τώρα μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα από το αίτημά μας, τοποθετήθηκε ο προστατευτικός φράκτης».

Η Κατερίνα Λεμπέση στη συνέχεια ανέφερε: «Ως διευθύντρια είμαι της οπτικής ότι τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά στην κοινωνία. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα σχολείο να είναι κλειστό το απόγευμα και τα παιδιά να παίζουν στους δρόμους. Η τοποθέτηση του προστατευτικού φράκτη ήταν απαραίτητη καθώς όλα τα παιδιά θα παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι ένα έργο που ικανοποιεί την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς και βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet