Οι λαϊκές αγορές στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Οι λαϊκές αγορές στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τη δράση συγκέντρωσης τροφίμων στις λαϊκές αγορές του Δήμου, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών του δομών και την υποστήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, συνεχίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 12 Μαρτίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από τη λαϊκή αγορά της Πεύκης, ενώ την Τετάρτη 19 Μαρτίου η δράση συνεχίστηκε στη λαϊκή αγορά της Λυκόβρυσης. Η ανταπόκριση των παραγωγών υπήρξε ιδιαίτερα θερμή, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και το κοινωνικό πνεύμα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή όπου η κοινωνική συνοχή είναι πιο σημαντική από ποτέ, η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στη δράση συγκέντρωσης τροφίμων στις λαϊκές αγορές είναι πραγματικά συγκινητική. Ο Δήμος μας, με συνέπεια και αφοσίωση, συνεχίζει να στηρίζει τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν θα μείνει αβοήθητος. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν, τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και φυσικά τους δημότες μας, που αποδεικνύουν καθημερινά πως η αλληλεγγύη είναι δύναμη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet