Ο Τ. Μαυρίδης σε εκδηλώσεις συλλόγων του Δήμου
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης σε εκδηλώσεις συλλόγων του Δήμου

Σε εκδηλώσεις συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέστη το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου 2017 ο δήμαρχος της πόλης, Τάσος Μαυρίδης.

Αρχικά, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου «Αναγέννηση Πεύκης», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης», παρουσία όλων των μελών του Συλλόγου και πλήθος δημοτών. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, «ο Σύλλογος “Αναγέννηση Πεύκης” είναι ένας πολύ δραστήριος σύλλογος με άξια μέλη, που δουλεύουν με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν, για να υπηρετήσουν τα αθλητικά ιδεώδη. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, είστε υπέροχοι άνθρωποι με ιδανικά και αξίες». Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια και στον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αλλαγιάννη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε βράβευση του πρωταθλητή του Μαραθωνίου Κώστα Πούλιου, αλλά και του θρύλου του ποδοσφαίρου, Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ακολούθως, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών «Ιωνία» όπου, αφού χαιρέτισε τον πρόεδρο, κ. Γαζεπίδη, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, δήλωσε ότι ο Σύλλογος Μικρασιατών «Ιωνία» έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο στα δρώμενα του Δήμου, ενώ όλες οι εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί προάγουν το πολιτισμό και θέτουν τις βάσεις για σωστή πληροφόρηση των πολιτών μας αντικρούοντας τα ανιστόρητα ψεύδη εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού μας. «Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνετε, μας βοηθάτε να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη μας για να αντιμετωπίζουμε ενωμένοι τις προκλήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Γαπεζίδη. Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το τμήμα χορωδίας ενηλίκων του ΠΕΑΠ.

Μετά ακολούθησε η κοπή πίτας στο Τοσίτσειο Ίδρυμα Αβέρωφ στη Λυκόβρυση, ένα ίδρυμα που στηρίζει έμπρακτα, εδώ και δεκαετίες, φοιτητές με καταγωγή από την Ήπειρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Τάσο Αβέρωφ, αλλά και με τον δήμαρχο Μετσόβου, Κώστα Τζαφέα.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Σύλλογος Κρητών Λυκόβρυσης – Πεύκης «Ο Ταλώς» διοργάνωσε, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, κρητικό γλέντι, παρουσία του δημάρχου, ενώ το απόγευμα και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αθηνά» Μαγκουφάνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τον δήμαρχο να δίνει τις ευχές του για επιτυχίες και καλή πρόοδο στους αθλητές του Συλλόγου και τα συγχαρητήρια στο Δ.Σ., τους προπονητές καθώς και στους γονείς των παιδιών που στηρίζουν αδιάκοπα, όπως είπε, τον αθλητικό σύλλογο. Επίσης βράβευσε τους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet