Πολίτες σε Δράση: Δυσαναπλήρωτη η απώλεια του Χρήστου Σκαμάκη
Κοινωνία

Πολίτες σε Δράση: Δυσαναπλήρωτη η απώλεια του Χρήστου Σκαμάκη

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Λυκόβρυσης Χρήστου Σκαμάκη εκφράζει η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Συγκεκριμένα, η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Συλλυπητήρια δήλωση δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Δράση για τη δυσαναπλήρωτη απώλεια του Χρήστου Σκαμάκη

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης Χρήστος Σκαμάκης δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Ο Χρήστος Σκαμάκης διετέλεσε για οκτώ χρόνια δήμαρχος Λυκόβρυσης κατά την περίοδο 1995-2002 και αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά την περίοδο 2014-2017. Ήταν εν ενεργεία ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και δραστήριος μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Η μία του μεγάλη αγάπη ήταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η άλλη ο αθλητισμός, καθώς υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Ο. Λυκόβρυσης, αλλά και του ΚΑΟ Λυκόβρυσης τον πρώτο καιρό της ίδρυσής του.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά είχε ως πυξίδα -την οποία καθοδηγούσε το έμφυτο πολιτικό του ένστικτο- με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο προσανατολισμό, την προσφορά στον τόπο και τους ανθρώπους του και ήταν ανιδιοτελής, με αρχές και αξίες.

Καθόλη τη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του πορείας εργάστηκε με υπευθυνότητα, εντιμότητα και αυταπάρνηση, παίρνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη στην οποία γεννήθηκε.

Αγάπησε πολύ τη Λυκόβρυση και εν συνεχεία και την Πεύκη και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους πολίτες.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους διαβεβαιώνουμε πως η αυτοδιοικητική του διαδρομή θα παραμείνει ανεξίτηλη και το ήθος του θα αποτελεί φωτεινό φάρο για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στον Δήμο μας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet