Σε κλίμα προσφοράς & αισιοδοξίας η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δ.Κ. Πεύκης
Κοινωνία

Σε κλίμα προσφοράς & αισιοδοξίας η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία Δ.Κ. Πεύκης

Μέσα σε κλίμα προσφοράς και αισιοδοξίας, την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, 20 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, από τις 10:00 έως τις 17:00, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης». Στόχος και της 1ης εθελοντικής αιμοδοσίας στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης για το έτος 2017 ήταν η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επεσήμανε σχετικά: «Τιμούμε τη ζωή προσφέροντας αίμα και κάνοντας ταυτόχρονα καλό και στην υγεία μας! Γιατί το αίμα μάς ενώνει! Ευχαριστώ από καρδιάς τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την πολύτιμη προσφορά τους καθώς χαρακτηρίζονται από ιδανικά και αισθήματα που συμβολίζουν και εκφράζουν τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της φιλίας, της φιλανθρωπίας προς τον συνάνθρωπό μας. Οι αιμοδότες και οι φίλοι της αιμοδοσίας, είναι αυτοί οι οποίοι με τον εθελοντισμό δίνουν την ίδια τους τη ζωή γιατί έχουν αποβάλει τις φοβίες, τον ατομικισμό, την απομόνωση, την απάθεια και την αδιαφορία για τον συνάνθρωπό τους στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε ότι: «Εθελοντές αιμοδότες είναι γυναίκες και άνδρες οι οποίοι έχουν ανοίξει το θησαυροφυλάκιο της ψυχής τους, και έχουν απλόχερα δώσει το περιεχόμενο της καρδιάς τους για τις πιο ζωτικές ανάγκες του ανθρώπου, για την ίδια τη ζωή. Οι εθελοντές σε όλους τους τομείς δράσεων στον Δήμο μας είναι συνάνθρωποί μας οι οι οποίοι έχουν ξεχωριστά ιδανικά ισχυρά οράματα και κοινωνικές ευαισθησίες».

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τα σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης και Μπαζάκας, τον Φούρνο Αναστασοπούλου και την Pizza Hut για την προσφορά διατροφικών ειδών, αλλά και χυμών και νερού για την ενδυνάμωση του οργανισμού των εθελοντών μετά την εθελοντική προσφορά αίματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet