Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου στην Α. Ασπραδάκη για τον ΟΕΥ του ΚΟΙΠΑΠ
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου στην Α. Ασπραδάκη για τον ΟΕΥ του ΚΟΙΠΑΠ

Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ), Άννα Ασπραδάκη, για τη σύνταξη του τελικού σχεδίου του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Ν.Π. δίνει ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος.

Όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος, «η έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με ενσωματωμένες όλες τις διατάξεις των σχετικών νόμων, αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό σταθμό στην κατεύθυνση αντιμετώπισης φαινομένων οξείας θεσμικής παρακμής και παθογένειας στον Δήμο μας».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής του ο κ. Κωνστάντος σημειώνει:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ και δημοτική σύμβουλο κα Άννα Ασπραδάκη για την πολιτική, αυτοδιοικητική και προσωπική συνέπεια λόγων και πράξεων στο συγκεκριμένο θέμα, σε διάστημα ολίγων μόλις μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της την άνοιξη. Ζήτημα που θα έπρεπε να έχει επιλυθεί οριστικά, στα πρώτα χρόνια της διοίκησης του πρώην δημάρχου κ. Δημήτρη Φωκιανού.  

»Όσες και όσοι επιχειρούν τις τελευταίες εβδομάδες να την πλήξουν είτε εντός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απλά ανήκουν σε αυτούς που βολεύονταν από τη θεσμική ανυπαρξία κανόνων για να αυθαιρετούν και στους πρόθυμους να ενισχύσουν με κάθε μέσο τους προηγούμενους στην επίτευξη των ιδιοτελών σκοπών τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet