Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ο Δήμος συνεχίζει τον εξωραϊσμό και την εξυπηρέτηση των δημοτών, απομακρύνοντας από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής Αρχής, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους και τις γειτονιές των δύο δημοτικών κοινοτήτων. Μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 80 οχήματα και τους προσεχείς μήνες σχεδιάζεται, σύμφωνα με τον Δήμο, η απομάκρυνση και άλλων.

Για τη συνεχιζόμενη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τονίζει: «Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστίες μόλυνσης για τους κατοίκους και καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης. Για αυτόν τον λόγο οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουν, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα οχήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να συγχαρώ τις υπηρεσίες του Δήμου μας που υλοποιούν με επιτυχία το συγκεκριμένο πρόγραμμα απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Η καθημερινότητα του δημότη ήταν και παραμένει προτεραιότητα για μας. Προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι».

Στην περίπτωση που ένας δημότης εντοπίσει εγκαταλελειμμένο όχημα καλείται να ενημερώσει το Γραφείο Δημότη στο τηλέφωνο 210 6145130ή αυτοπροσώπως στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25) ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Citify–Smart City Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet