Συντήρηση διαβάσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Συντήρηση διαβάσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προχώρησαν την Τρίτη 6 Αυγούστου σε εργασίες συντήρησης διαβάσεων επί της Λεωφόρου Ειρήνης, καθώς και της διάβασης στη συμβολή με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνεργείο του Δήμου ξεκίνησε εργασίες για την κατασκευή ράμπας για ΑμεΑ στην πλατεία Σοφούλη, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης ανέφερε σχετικά: « Η ασφάλεια των πολιτών και η προσβασιμότητα είναι στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησής μας. Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε σήμερα στη συντήρηση διαβάσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης. Άμεσα κατασκευάζουμε και ράμπα για ΑμεΑ στην πλατεία Σοφούλη».

Ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος, που είχε τον συντονισμό και την επίβλεψη των εργασιών, δήλωσε: «Επιδιορθώσαμε τις διαγραμμίσεις σε διαβάσεις που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης. Την ίδια στιγμή δημιουργούμε ράμπα για ΑμεΑ στην πλατεία Σοφούλη. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ώστε κάνουμε την πόλη μας πιο ασφαλή και προσβάσιμη για όλους».

Προηγούμενο άρθρο

Συντήρηση διαβάσεων στον Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet