Τη Γιόλα Πετρούτσου τίμησε η Συμμαχία Πολιτών
Κοινωνία

Τη Γιόλα Πετρούτσου τίμησε η Συμμαχία Πολιτών

Την κ. Γιόλα Πετρούτσου για την πολύχρονη συνεισφορά της στην εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η κυρία Γιόλα Πετρούτσου χαίρει της εκτίμησης αμέτρητων συμπολιτών μας για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο. Εδώ και χρόνια προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στο εθελοντικό κίνημα της πόλης και ειδικότερα στην προώθηση και στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας. Για τον λόγο αυτό τη βραβεύσαμε στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώσαμε για την κοπή της πίτας στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

«Γνωρίζουμε ότι είστε χαμηλών τόνων και ότι προτιμάτε την ουσία των πραγμάτων και όχι το φαίνεστε, εδώ και χρόνια» ανέφερε την ώρα της παρουσίασης του έργου και της προσφορά της στους συνανθρώπους μας» ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και πρόσθεσε:

 «Θέλουμε όμως και να την ευχαριστήσουμε και να κάνουμε γνωστή την πολυετή προσφορά της σε όλους τους πολίτες. Είναι η ψυχή στο μεγάλο αυτό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και το υπηρετεί με ανιδιοτέλεια, ανεξαρτήτως των διοικήσεων του Δήμου».

Η κυρία Πετρούτσου, η οποία παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, παρουσία του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Μπαλδεράνου, ευχαρίστησε για τη βράβευση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει. «Ήδη συμπλήρωσα 40 χρόνια» είπε. Μια ολόκληρη ζωή…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet