Τον Γ. Στουρνάρα επισκέφθηκε ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Τον Γ. Στουρνάρα επισκέφθηκε ο Π. Ιωάννου

To γραφείο του διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα επισκέφθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρει σχετικά:

«Συνεχίζουμε τις χρήσιμες επαφές και για τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του Δήμου μας και καλύπτουμε τις ανάγκες αντικειμενικής και υπεύθυνης ενημέρωσής του και πρόσβασης στην εμπειρία, με τις γνώσεις του διοικητού, ο οποίος είναι γνωριμία δεκαετιών.

Ο κ. Στουρνάρας υπενθύμισε ότι η λέξη κλειδί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και για τη χώρα μας, είναι η λέξη “ανάπτυξη”, όπου πρέπει να δοθεί ή προσοχή και η έμφαση στις δράσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρηματικότητας.

Οι αποφάσεις για την επίτευξη όλων των στόχων μίας σύγχρονης Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να σταματάνε στο μάζεμα των σκουπιδιών (που δυστυχώς ούτε σε αυτό δεν τα καταφέρνει η σημερινή δημοτική αρχή ) και τη συντήρηση του χθες, αλλά να οδηγούν σε πολιτικές ανάπτυξης, υιοθετώντας πολιτικές σύγχρονου μάνατζμεντ και απομακρυνόμενοι από την απλή – και ανεπιτυχή – διαχειριστική προσέγγιση του χθες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet