Το ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε τους εθελοντές
Κοινωνία

Το ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε τους εθελοντές

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα το ΚΟΙΠΑΠ (Νομικό Πρόσωπο για την Κοινωνική Προστασία, Αλληλεγγύη & Παιδεία) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο «Φιλίτειον» της Λυκόβρυσης.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι εθελοντές που έχουν προσφέρει στις διάφορες δομές του Δήμου και τις οποίες οργανώνει και επιβλέπει το ΚΟΙΠΑΠ.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. νομικού προσώπου Αντώνης Τσελέντας και η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, με αφορμή την κοπή της πίτας, θέλησαν να τιμήσουν τους ανθρώπους εκείνους που προσφέρουν απλόχερα τη βοήθεια και τη στήριξή τους στους συμπολίτες τους. Ταυτόχρονα επισήμαναν τη σημασία του εθελοντισμού και ενθάρρυναν τους παρόντες να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το σημαντικό έργο που παρέχει το ΚΟΙΠΑΠ περιλαμβάνει δομές του Δήμου όπως τα ΚΑΠΗ, τα Πολυιατρεία, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη κ.ά. Όλα δημιουργήθηκαν για να στηρίξουν τους δημότες της Λυκόβρυσης – Πεύκης και η λειτουργία τους θα ήταν αδύνατη χωρίς τη συμμετοχή ανιδιοτελών δημοτών. Λειτουργία που στέφεται με απόλυτη επιτυχία χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες και την δημιουργική συνεργασία των υπαλλήλων διοίκησης και των εθελοντών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που συνεχάρη όλους για το σπουδαίο έργο τους, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, εργαζόμενοι στις υπηρεσίες υποστήριξης και φυσικά πολλοί εθελοντές.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet