Υψηλή ανταπόκριση στην ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας
Κοινωνία

Υψηλή ανταπόκριση στην ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στη Λυκόβρυση – Πεύκη, με αρκετούς δημότες να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Δήμου. Με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι ενημέρωναν τους κατοίκους για την ημέρα και την ώρα της διεξαγωγής της αιμοδοσίας, οι δημότες απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας παρευρέθησαν και δυο κάτοικοι του Δήμου, μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, που ευχαρίστησαν τους συμπολίτες τους για την προσέλευση και την πολύτιμη βοήθειά τους. Άκρως σημαντική ήταν βέβαια, όπως κάθε χρόνο, η βοήθεια από το συνεργείο εξωτερικών αιμοληψιών του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου, δήλωσε:

«Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι στηρίζει έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία και θα συνεχίζει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο εθελοντισμός αποτελεί την κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και λόγω αυτού θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια για την προώθησή του.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους αιμοδότες, το δίκτυο εθελοντών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το Νοσοκομείο Παίδων, τους εργαζόμενους του Δήμου μας και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της ημέρας εθελοντικής αιμοδοσίας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet