«Σταθμός απορριμμάτων το Κλειστό Λυκόβρυσης με τη σιωπή πολλών»
Κοινωνία

«Σταθμός απορριμμάτων το Κλειστό Λυκόβρυσης με τη σιωπή πολλών»

Ότι μετέτρεψε τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης σε «χωματερή» της πόλης αντί να ολοκληρώσει την κατασκευή του κατηγορεί την τέως δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Παράλληλα, η παράταξη τονίζει ότι ο αθλητικός αυτός χώρος ετοιμάζεται για «σταθμός απορριμμάτων» με τη «συνεργασία ή τη σιωπή πολλών».

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος παρουσίασε ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως) με βάση το οποίο έχει εγκριθεί ρυμοτομικό σχέδιο για την ανέγερση του Γυμναστηρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αντί να ολοκληρώσουν το κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης το έκαναν… χωματερή της πόλης

Εκτέθηκαν πολλοί με την αποκάλυψη της δημοτικής μας παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ότι ο χώρος που βρίσκεται το ημιτελές κλειστό γυμναστήριο της Λυκόβρυσης έχει χαρακτηριστεί στο ρυμοτομικό σχέδιο της πόλης ως χώρος ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου. Και μάλιστα υπάρχει και ΦΕΚ από το 2001.

ΦΕΚ για τον χαρακτηρισμό χώρου ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης
ΦΕΚ για τον χαρακτηρισμό χώρου ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Λυκόβρυσης

Την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος παρουσίασε δημοσίως το ΦΕΚ, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Μπαλδεράνος το κατέθεσε και επισήμως στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αποδείχτηκε λοιπόν ότι κακώς δεν ολοκληρώθηκε από τη δημοτική Αρχή τόσα χρόνια το κλειστό γυμναστήριο με συνέπεια χιλιάδες παιδιά να γυμνάζονται μέσα στο κρύο και τη βροχή. Και δεν ήταν μόνο η εγκατάλειψη από τη δημοτική Αρχή Δ. Φωκιανού. Ταυτόχρονα υπήρχε μια προσπάθεια απαξίωσης του χώρου αφού ο Δήμος το χρησιμοποιούσε και το χρησιμοποιεί σαν… χωματερή πόλης. Την ίδια ώρα βεβαίως που υλικά αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν χωρίς κανένας αρμόδιος να δώσει εξηγήσεις γι΄ αυτή τη μεγάλη λεηλασία.

Και φθάσαμε στο σημείο να ετοιμάζουν αυτόν τον αθλητικό χώρο, με τη συνεργασία ή τη σιωπή πολλών στη Λυκόβρυση, για σταθμό απορριμμάτων. Αν είναι δυνατόν…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet