Στα εγκαίνια του Κοινοτικού Ιατρείου Μικροχωρίου Δράμας ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στα εγκαίνια του Κοινοτικού Ιατρείου Μικροχωρίου Δράμας ο Τ. Μαυρίδης

Διήμερη επίσκεψη στην κοινότητα Μικροχωρίου Δράμας πραγματοποιεί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Η επίσκεψη του πραγματοποιείται ύστερα από πρόσκληση του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου και του προέδρου της Κοινότητας Χρήστου Κυριακίδη.

Κοινοτικό Ιατρείο Μικροχωρίου Δράμας
Κοινοτικό Ιατρείο Μικροχωρίου Δράμας

Ο κ. Μαυρίδης αποδέχθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την πρόσκληση με σκοπό να εγκαινιάσει το Κοινοτικό Ιατρείο του Μικροχωρίου Δράμας. Η κίνηση αυτή προέκυψε μετά από την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού που είχε παραδώσει στους κατοίκους ο κ. Μαυρίδης πριν από μερικούς μήνες για τις ανάγκες των δημοτών (Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Μικροχώρι Δράμας από τον Τ. Μαυρίδη). Ο κ. Μαυρίδης, ως ευχαριστήριο για την τιμή που του έκανε ο κ. Μαμσάκος, του δώρισε μια εικόνας της Παναγίας. Ακόμη, δώρισε στην Κοινότητα μια ελιά και δύο δάφνες, ως μια ακόμη συμβολική πράξη, τις οποίες φύτεψαν, μαζί με τον δήμαρχο Δράμας, στον προαύλιο χώρο του Ιατρείου κάτω από την ελληνική σημαία.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη οικογένεια ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία», δήλωσε λίγο αργότερα ο κ. Μαυρίδης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet