Ημέρα με νόημα… παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ημέρα με νόημα… παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου 2016 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, παρευρέθη σε μια «Ημέρα με νόημα» στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης όπου διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά το καθιερωμένο bazaar των μαθητών.

Ο κ. Μαυρίδης αφού χαιρέτησε όλους τους παριστάμενους, γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικούς, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τη διευθύντρια του Σχολείου κα Χατζοπούλου και περιηγήθηκε στους χώρους όπου ήταν ειδικά διαμορφωμένοι για το bazaar.

Οι μαθητές, ιδιαίτερα χαρούμενοι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, για την παρουσία του δημάρχου στο σχολείο τους, τον ευχαρίστησαν για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη του. Από τη μεριά του ο δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές για τις όμορφες χειροποίητες δημιουργίες τους, οι οποίες. όπως δήλωσε, «είναι φτιαγμένες με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη».

Λίγο πριν φύγει από τον χώρο του σχολείου ο δήμαρχος δήλωσε: «Αυτή η δράση των  καθηγητών και μαθητών του σχολείου έχει γίνει πλέον θεσμός και είναι κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο bazaar, είναι μια πολύπλευρη εορταστική εκδήλωση. Είναι μια πραγματική γιορτή που σκοπεύει να φέρει πιο κοντά μαθητές, εκπαιδευτικό προσωπικό και φίλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου μας. Σήμερα, είμαστε όλοι εδώ για να γίνουμε συμμέτοχοι στη χαρά των παιδιών και να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη μας».

Παρόντες στο bazaar ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος Ευάγγελος Παπανικολάου και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Γιώργος Καρύμπας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet