Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Αλαζόνας ο δήμαρχος, δεν σέβεται ούτε τους δημοτικούς συμβούλους, ούτε τους πολίτες
Λυκόβρυση - Πεύκη

Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Αλαζόνας ο δήμαρχος, δεν σέβεται ούτε τους δημοτικούς συμβούλους, ούτε τους πολίτες

Για αλαζονική συμπεριφορά, αλλά και για προσπάθεια παραπληροφόρησης των πολιτών κατηγορεί τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριο Ψυχάλη ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί Γρηγόρης Λέων, με αφορμή τη χθεσινή (27/8) συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχτηκε περίτρανα πως η μείωση του αριθμού των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών από 29, τα προηγούμενα έτη (2022, 2023), σε μόλις 14 φέτος είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση του Μάριου Ψυχάλη» αναφέρει η παράταξη και προσθέτει:

«Πετώντας όμως στον δρόμο, με την απόφασή του, ο δήμαρχος αυτές τις 15 έμπειρες σχολικές καθαρίστριες θέτει σε κίνδυνο την καθαριότητα των σχολείων του Δήμου μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά μας. Μάλιστα, η επιλογή του αυτή γίνεται σε μια χρονιά που στον Δήμο προστίθεται ένα νέο σχολικό συγκρότημα, αυτό του Ηλιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να απαιτείται όπως είναι ευνόητο μεγαλύτερος αριθμός εργαζομένων καθαριότητας».

Και η ανακοίνωση της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί συνεχίζει:

«Ο Μάριος Ψυχάλης, αντί να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη πολιτική απόφαση, προσπάθησε αφενός να κάνει το άσπρο… μαύρο, κατά την πάγια τακτική του, λέγοντας ότι δεν απολύθηκαν οι καθαρίστριες, απλώς δεν ανανεώνονται οι συμβάσεις τους και αφετέρου -και το χειρότερο όλων- ήταν ότι αντέδρασε στην ερώτηση δημοτικού συμβούλου, αλλά και σε αντίστοιχες ερωτήσεις πολιτών, με τον γνωστό αλαζονικό του τρόπο που πλέον ξέφυγε από κάθε όριο. Χαρακτηριστικές του φράσεις προς τους εργαζόμενους ήταν του τύπου “τι μιλάς εσύ ρε τσολιά;”, ενώ προς τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης απευθυνόταν με εκφράσεις όπως “ψεύτη κτλ”. Ταυτόχρονα με τη συνεδρίαση ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του έπαιζε τα… ρέστα του με την αποστολή sms και e-mail σε δημότες, προσπαθώντας να τους παραπληροφορήσει για το θέμα των σχολικών καθαριστριών.

Αναρωτιόμαστε, ένας δήμαρχος που είναι αποδεδειγμένα αλαζόνας, που δεν σέβεται τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους, τα συνδικαλιστικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολίτες, πώς θα σεβαστεί την πόλη μας;

Είναι χαρακτηριστική η τελευταία φράση που χρησιμοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί» Γρηγόρης Λέων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, λέγοντας: “Σας θυμίζω πως και ο Ναπολέων είχε μια ανάλογη συμπεριφορά και κατέληξε στο Βατερλό”.

Η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί ζητά αφενός την αποστολή συγγνώμης από τον δήμαρχο προς όλους τους πολίτες που έλαβαν sms ή e-mail με το προπαγανδιστικό του υλικό για το θέμα των σχολικών καθαριστριών και αφετέρου την εξάντληση κάθε μέσου για την επαναπρόσληψη των 15 σχολικών καθαριστριών».

Προηγούμενο άρθρο

Λυκόβρυση - Πεύκη Μαζί: Αλαζόνας ο δήμαρχος, δεν σέβεται ούτε τους δημοτικούς συμβούλους, ούτε τους πολίτες

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet