Απαντήσεις για τον διαγωνισμό για τη σύμβαση Καθαριότητας ζητεί η Μ. Τραγάδη
Πολιτική

Απαντήσεις για τον διαγωνισμό για τη σύμβαση Καθαριότητας ζητεί η Μ. Τραγάδη

Απαντήσεις για τον διαγωνισμό που θα οδηγήσει στην υπογραφή της σύμβασης Καθαριότητας ζητεί από τη δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης, το τακτικό μέλος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+, Ειρήνη-Μαρία Τραγάδη.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της κ. Τραγάδη:

Αγαπητές/οί φίλοι και συνδημότες,

Οι αρμόδιοι στη δημοτική Αρχή οφείλουν να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τον «διαγωνισμό» που θα οδηγήσει στην υπογραφή της σύμβασης Καθαριότητας.

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι δεν τηρήθηκε καμία από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και πως οι όροι του «διαγωνισμού» είναι απαράδεκτοι.

Υπάρχουν καίρια ερωτήματα που χρήζουν άμεσων διευκρινίσεων από τον δήμαρχο: Σε ποιον ανήκει η μειοδότρια εταιρεία που συμμετείχε στον «διαγωνισμό» για τη σύμβαση καθαριότητας; Οι δημότες πρέπει να μάθουν ποιος ήταν ο εκπρόσωπος της μειοδότριας εταιρείας, η προσφορά της οποίας δεν καλύπτει καν τις ώρες καθαριότητας που απαιτούνται.

Καλούμε τη δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει τα εργαλεία που της παρέχονται, όπως η κινητικότητα, έτσι ώστε να κατοχυρωθούν μόνιμες και ασφαλείς θέσεις εργασίας, δίχως δωδεκάωρα. Οι συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα ουδεμία θέση έχουν στον Δήμο μας.

Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις από τους αρμοδίους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet