Επαφές με δημοτικές παρατάξεις και πρώην δημάρχους στη Λυκόβρυση – Πεύκη ξεκινά ο Γρηγόρης Λέων
Πολιτική

Επαφές με δημοτικές παρατάξεις και πρώην δημάρχους στη Λυκόβρυση – Πεύκη ξεκινά ο Γρηγόρης Λέων

Με μελανά χρώματα περιγράφει η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γρηγόρης Λέων, το πρώτο πεντάμηνο της διοίκησης του δημάρχου Μάριου Ψυχάλη. Το συγκεκριμένο διάστημα, όπως σημειώνει η παράταξη, σημαδεύτηκε από την πλήρη αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων, αλαζονική συμπεριφορά και ελλιπή ενημέρωση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί προαναγγέλλει σειρά επαφών με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, αλλά και δημάρχους που θήτευσαν στον Δήμο, προκειμένου -όπως τονίζει χαρακτηριστικά- «να μην επιτρέψουμε στη σημερινή δημοτική αρχή να παρεκτραπεί περαιτέρω».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί

Θα διασώσουμε την πόλη από την οπισθοδρόμηση

Διανύουμε τον έκτο μήνα της νέας δημοτικής αρχής στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης και μια επιτυχία μπορούμε μόνο να επιβεβαιώσουμε: Την πλήρη αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων. Δεν υπάρχει προηγούμενο όπου δήμαρχος να έχει αθετήσει, μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, τόσες πολλές υποσχέσεις.

Η μείωση των δημοτικών τελών που εξελίχθηκε σε μετεκλογική αύξηση. Τα 2.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται κατέληξαν στην απαξιωτική προσφορά σε ρυζάλευρο. Το δωρεάν καλοκαιρινό camp για όλους κατέληξε σε 75 ευρώ ανά εβδομάδα.  Οι οικονομικές υποσχέσεις για ελαφρύνσεις εξελίχθηκαν, σε 6 μήνες, σε νέα οικονομικά βάρη. Κοροϊδία και μόνο για τους πολίτες του Δήμου μας.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η εξαπάτηση συνοδεύεται από μια αλαζονική συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Καμία απολύτως ενημέρωση στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Καμία θεσμική απάντηση σε καίρια ερωτήματα της αντιπολίτευσης. Οι προβληματισμένοι πολίτες που παρευρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο δέχονται ειρωνείες και απειλές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το θέμα της κεντρικής Πλατείας της Πεύκης. Ακόμα δεν έχει δοθεί στις παρατάξεις του Δήμου η όποια μελέτη υπάρχει για την υποβαθμισμένη ανάπλασή της.

Η κατάσταση δυστυχώς είναι τραγική και κάθε εβδομάδα γίνεται χειρότερη. Όσοι συμμετέχουμε στην παράταξη «Λυκόβρυση- Πεύκη Μαζί», με υψηλό το αίσθημα ευθύνης κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να μην επιτρέψουμε στη σημερινή δημοτική αρχή να παρεκτραπεί περαιτέρω. Δεν θα αφήσουμε να γυρίσει πολλά χρόνια πίσω την πόλη που όλοι αγαπάμε.

Με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στους πολίτες της Λυκόβρυσης – Πεύκης, που μας τίμησαν με το ποσοστό του 46%, αναλαμβάνουμε θεσμική πρωτοβουλία συνεννόησης με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Συμβουλίου, όπως και με τους δημάρχους που θήτευσαν στον Δήμο μας. Άμεσα ξεκινάμε σειρά συναντήσεων με στόχο να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο της δημοτικής αρχής και να διασώσουμε την πόλη μας από την οπισθοδρόμηση. Για την πορεία αυτών των επαφών θα ενημερώνουμε συνεχώς όλους τους πολίτες με ειλικρίνεια, με ευθύνη και συνέπεια, όπως κάνουμε από την πρώτη μέρα που δημιουργήσαμε αυτή την παράταξη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet