Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Ένας χρόνος παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα
Πολιτική

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Ένας χρόνος παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα

Έναν χρόνο από την ίδρυσή της συμπληρώνει η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 και εξέδωσε φυλλάδιο προκειμένου να γνωριστεί με τους πολίτες Λυκόβρυσης και Πεύκης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας:

Ένας χρόνος παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα 6/6/14 – 6/6/15

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η δημοτική μας ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  γιορτάζει τον  πρώτο χρόνο της παρουσίας της στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του 2014 μέχρι σήμερα. Ένας χρόνος που αναμφισβήτητα ήταν γεμάτος από γεγονότα και καταστάσεις και προβλήματα που απασχόλησαν τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν αποθέσει τη διαχείρισή τους στους νεοεκλεγέντες δημοτικούς άρχοντες της περιόδου 2014-2019.

Η παρουσία μας ως ομάδα πολιτικού και δημοτικού προβληματισμού κρίθηκε αναγκαία για εμάς, προκειμένου να παρεμβαίνουμε εποικοδομητικά και νηφάλια στα όσα συμβαίνουν και αφορούν όλους τους συμπολίτες μας, άλλοτε υποδεικνύοντας λύσεις, άλλοτε επιτιμώντας αβλεψίες, παραλήψεις και λανθασμένες επιλογές και άλλοτε εγκωμιάζοντας σωστές αποφάσεις και ενέργειες. Η προσπάθειά μας ήταν και είναι ξεκάθαρη. Επιθυμούμε τη συλλογικότητα, την άδολη εθελοντική προσφορά όλων, μα προ πάντων την ετοιμότητα και τη  διέγερση συνειδήσεων, γιατί  πιστεύουμε πως τα προβλήματα της πόλης μας δεν λύνονται χωρίς την έντιμη συμμετοχή όλων μας με το Δημοτικό Συμβούλιο να καθοδηγεί και να παροτρύνει, να εμπνέει και να υποδεικνύει έντιμες λύσεις, χωρίς παραταξιακούς  άγονους διαξιφισμούς και καιροσκοπικές αποφάσεις που προκαλούν δυσαρέσκεια και αποστροφή.

Με αυτούς τους στόχους  ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο με τη προσδοκία και την ελπίδα πως θα βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στη πρόοδο της πόλης μας, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και κόπο, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των συμπολιτών μας. Κίνητρά μας η εθελοντική προσφορά και τα οράματά μας για μια πόλη με ανθρωπιά, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή, για μια πόλη που θα ανακουφίζει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που τόσο σήμερα δοκιμάζεται.

Πιστεύουμε πως ο πρώτος χρόνος της παρουσίας μας δικαιώνει τις επιλογές μας και αυτό αποδεικνύεται από την αναγνωρισιμότητά μας και την αποδοχή των απόψεών μας που εισπράττουμε καθημερινά. Έτσι μια μικρή συμβολή σ΄ αυτόν μας τον στόχο είναι και το φυλλάδιο που ετοιμάσαμε με την ευκαιρία των γενεθλίων μας το οποίο περιέχει ένα πολύ μικρό απάνθισμα της σκέψης μας και του προβληματισμού μας στον ένα χρόνο που πέρασε. Επιθυμούμε οι συμπολίτες μας να μας γνωρίσουν και να μας κρίνουν δίκαια και εποικοδομητικά, καλώντας τους συγχρόνως σε συστράτευση προσπαθειών και αγώνων, πιστεύοντας πως η Δημοκρατία και η συμμετοχή δεν είναι αγαθά που χαρίζονται αλλά κατακτώνται!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή και την αγάπη σας!!!

Η δημοτική ομάδα 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020

Δείτε το φυλλάδιο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet