Ο Τάσος Οικονομίδης με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών
Πολιτική

Ο Τάσος Οικονομίδης με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών

«Εργαζόμαστε ήδη για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν με το καλό μας δώσουν οι πολίτες την εντολή να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου. Κι ένα από τα πρώτα θέματα, πέρα από την καθημερινότητα, θα είναι ο ηλεκτρονικός Δήμος, για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες» επισημαίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και προσθέτει:

«Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τον δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν από τη δική μας πλευρά άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, όπως είναι ο Τάσος Οικονομίδης, ο οποίος δίνει το παρών του και συμμετέχει με τον συνδυασμό της Συμμαχίας Πολιτών. Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να βοηθήσει τον Δήμο μας στη μεγάλη αυτή επανεκκίνηση».

Ο κ. Οικονομίδης είναι μηχανικός αυτοματισμού και κατοικεί στην Πεύκη εδώ και 30 χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Χρυσούλα Κατσαρού κι έχουν ένα γιο και μια κόρη, που φοιτούν στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης.

Επί σειρά ετών έχει δραστηριοποιηθεί στα κοινά της πόλης, είτε μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, είτε με τη συμμετοχή του σε δραστηριότητες των ενοριών Αγίων Αποστόλων και Αγίου Παντελεήμονα. Είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Σε δήλωσή του σχετικά με την υποψηφιότητά του ο κ. Οικονομίδης ανέφερε:

«Μέσα στους στόχους μου είναι η προώθηση καινοτόμων λύσεων στον Δήμο μας στα πρότυπα των ευρωπαϊκών και αμερικανικών πόλεων που εφαρμόζουν ήδη παρόμοια συστήματα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet