Πρώτα γενέθλια για τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

Πρώτα γενέθλια για τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 παρουσία μελών και φίλων της.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια χθες 21/6/15 ημέρα Κυριακή στον πανέμορφο χώρο του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που μας εξασφάλισε ο θαυμάσιος καιρός και το καταπληκτικό service του Ομίλου.

Η ομάδα μας ήταν παρούσα στο εορταστικό τραπέζι καθώς και οι προσκεκλημένοι μας με τους οποίους συζητήσαμε, τρώγοντας και πίνοντας, μέσα σε μια πολύ φιλική και εορταστική ατμόσφαιρα. Δεχθήκαμε τις ευχές όλων οι οποίοι  μας τόνισαν την υποδειγματική συνοχή της ομάδας μας η οποία μέσα στον πρώτο χρόνο της παρουσίας μας στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας σφυρηλατήθηκε από τη μεταξύ μας αγάπη, ειλικρίνεια και σεβασμό της προσωπικότητας του καθενός μας.

Όλοι μας τόνιζαν πως είμαστε μια πολύ ωραία παρέα, που δεν έχει απολύτως τίποτα να μας χωρίζει και που τη διακρίνει το ήθος, η εντιμότητα και η ενότητα της ομαδικής μας συμπεριφοράς. Πράγματι αυτά ακριβώς είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας η οποία εργάζεται με ζήλο, ανιδιοτέλεια και εθελοντική προσφορά. Σημασία δίνουμε στην ομάδα και τη συλλογική δουλειά και όχι στην προβολή του κάθε μεμονωμένου μέλους.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων μας καλούμε όλους όσους αποδέχονται τις βασικές αυτές αρχές, γιατί πιστεύουμε πως μόνο έτσι θα συμβάλλουμε στη λύση των τοπικών μας προβλημάτων που αναμφισβήτητα υπάρχουν και μεγεθύνονται.

Τελικά όλοι εμείς πιστεύουμε και αισιοδοξούμε πως η πατρίδα μας θα ορθοποδήσει όταν στηριχτεί στις δικές της ενωμένες δυνάμεις, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!!!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet