Τάσος Μαυρίδης: Διαλύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης»
Πολιτική

Τάσος Μαυρίδης: Διαλύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο «Κλεισθένης»

Κατηγορηματικά αρνητικός στον «Κλεισθένη Ι» εμφανίστηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν είναι ένας νόμος που ρυθμίζει ή βάζει τάξη, αλλά απορρυθμίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εδώ η κυβέρνηση δεν πάει να φτιάξει, αλλά να διαλύσει. Δεν λύνει βασικά προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίδης, ο οποίος παράλληλα προέβλεψε ότι με απλή αναλογική ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν θα μπορούσε να διοικηθεί, με αναγωγή στα ποσοστά των εκλογών του 2014…

Αναφερόμενος στην έλλειψη σχετικής πλειοψηφίας της δημοτικής Αρχής του, έπειτα από τις τέσσερις ανεξαρτητοποιήσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, ο δήμαρχος σημείωσε ότι δεν έχουν όλες οι διαφοροποιήσεις το ίδιο πολιτικό βάρος, ούτε η στάση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων είναι ίδια.

«Υπάρχει μια συνεννόηση και με την αντιπολίτευση. Δεν έχουν αποτελέσει τροχοπέδη στο έργο μας μέχρι στιγμής οι ανεξαρτητοποιήσεις», ήταν τα λόγια του Τάσου Μαυρίδη.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε αναμένονται να υλοποιηθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσφορά των πρώην δημάρχων Πεύκης και Λυκόβρυσης Παύλου Καμάρα και Δημήτρη Φωκιανού, αντίστοιχα.

Αντιθέτως, ο κ. Μαυρίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, τον οποίο κατονόμασε ως τον βασικό υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή του Δήμου Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet