Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών ο Νίκος Μεϊμάρογλου
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Συμμαχία Πολιτών ο Νίκος Μεϊμάρογλου

Με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο Νίκος Μεϊμάρογλου.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Η μεγάλη ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών, της πραγματικά (και όχι δήθεν) ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης είναι πανέτοιμη έχοντας καταφέρει να συνδυάσει στη σύνθεσή της πολίτες από διαφορετικές γειτονιές, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές ασχολίες, ακόμα και διαφορετικές απόψεις. Με ένα όμως πρόγραμμα κι ένα σκοπό. Να κάνουμε την πόλη μας (Πεύκη και Λυκόβρυση) σύγχρονη, καινοτόμο αλλά επάνω από όλα ανθρώπινη. Με χαρά λοιπόν υποδεχθήκαμε στη μεγάλη μας παράταξη τον Νίκο Μεϊμάρογλου, έναν παλαιό και γνώριμο Πευκιώτη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Ο Νίκος Μεϊμάρογλου είναι γέννημα θρέμμα της παλαιάς Μαγκουφάνας στην οποία εγκαταστάθηκαν οι Μικρασιάτες προγονοί του στη δεκαετία του 1920. Είναι πολύ φιλικός και αγαπητός σε όλους τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του με τον γιό του. Αγαπάει την πόλη και προσπαθεί να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του προεκλογικού αγώνα έχει “αλωνίσει” τις γειτονιές τόσο της Πεύκης όσο και της Λυκόβρυσης, στην οποία έχει διαμείνει μεγάλα χρονικά διαστήματα και έχει αποκτήσει πολλούς φίλους. Πραγματικά έχει λιώσει δυο ζευγάρια σόλες από το περπάτημα».

Ο Νίκος Μεϊμάρογλου πήγε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, στο μοναδικό εκείνης της εποχής και στη συνέχεια στο νυκτερινό σχολείο Αμαρουσίου. Σπούδασε μηχανικός υφαντουργίας, ενώ ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με τον αθλητισμό και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης και προπονητής των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

«Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου γιατί εκτιμώ το έργο που έχει προσφέρει στην πόλη μας και τον αγώνα που κάνει για να δημιουργήσουμε μια πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη. Ως παλιός Μαγκουφανιώτης δεν μπορούσα λοιπόν να απουσιάσω από αυτό το προσκλητήριο. Ενώνουμε δυνάμεις και προχωράμε μα ενότητα και συνεννόηση» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Μεϊμάρογλου. 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet