Γ. Θεοδωρακόπουλος: Αντί να χτίζει γκρεμίζει η δημοτική Αρχή Τ. Μαυρίδη
Ποιότητα Ζωής

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Αντί να χτίζει γκρεμίζει η δημοτική Αρχή Τ. Μαυρίδη

«Ξηλώθηκε αυθαίρετα» σιντριβάνι στην Άνω Πεύκη, όπως καταγγέλλει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Αυτό έγινε «εν αγνοία του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς νόμιμη απόφαση» όπως σημειώνει η παράταξη του πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ο οποίος σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε ότι η δημοτική Αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη «γκρεμίζει αντί να χτίζει» και ότι «παίζει με τη δημόσια περιουσία».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος ξήλωσε αυθαίρετα το σιντριβάνι της πλατείας στην Άνω Πεύκη
Αντί να δημιουργούν αυτοί γκρεμίζουν…

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Άνω Πεύκης αντίκρισαν σήμερα (Τετάρτη) το πρωί συνεργείο του Δήμου να ξηλώνει το πέτρινο σιντριβάνι της πλατείας Δημοκρατίας και να το γεμίζει με χώμα. Οι διαμαρτυρίες τους ήταν έντονες, αλλά δυστυχώς δεν ήταν εκεί κανένας αιρετός, ούτε ο δήμαρχος, ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, οι οποίοι και έδωσαν την εντολή να ξηλώσουν το σιντριβάνι κι εκείνη την ώρα έπιναν το καφεδάκι τους σε κοντινό καφέ…

Το σιντριβάνι δεν λειτουργούσε εδώ και καιρό αφού η νέα δημοτική Αρχή το είχε αφήσει στο έλεος του Θεού. Προφανώς δεν το συντηρούσαν για να το απαξιώσουν και να το καταστρέψουν. Κάποιος είπε ότι δεν άρεσε σε ψηφοφόρο του δημάρχου, τον οποίο δεν αποκλείεται να δούμε να τον… συγχαίρει με επιστολή στον Τύπο. Ένας άλλος τόνισε ότι ξηλώθηκε γιατί έγινε επί δημαρχίας Θεοδωρακόπουλου (με αντιδήμαρχο τον Κ. Μπαλδεράνο). Ένας τρίτος πρόσθεσε ότι ήταν ανίκανοι να το συντηρήσουν και γι΄ αυτό το εξαφάνισαν.

«Πονάει δόντι… κόβει κεφάλι» που λέει και ο λαός μας.

Το πλέον λυπηρό είναι ότι όλα αυτά γίνονται εν αγνοία του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς νόμιμη απόφαση. Χτες το βράδυ υπήρξε πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και δεν ανέφεραν το παραμικρό. Οι άνθρωποι λειτουργούν ως ιδιοκτήτες του Δήμου αδιαφορώντας για δημοκρατικές διαδικασίες και την τήρηση των νόμων. 

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος κλήθηκε από κατοίκους της περιοχής και είδε από κοντά την ανεξήγητη καταστροφή ενός έργου τόνισε:

«Δυστυχώς ο κατήφορος της δημοτικής Αρχής συνεχίζεται. Τώρα αντί να χτίζει γκρεμίζει. Αλήθεια ποιος έχει το δικαίωμα να παίζει με τη δημόσια περιουσία;». Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για τους υπευθύνους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet