H παράταξη Δήμος Μπροστά+ καταφεύγει στη δικαιοσύνη ενάντια στη στάση της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης
Πολιτική

H παράταξη Δήμος Μπροστά+ καταφεύγει στη δικαιοσύνη ενάντια στη στάση της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ψυχάλη, ενημερώνει τους πολίτες ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη, με αφορμή τη στάση που κρατά η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης όσον αφορά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και εν γένει τα αιτήματα των λοιπών παρατάξεων διαχρονικά.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

H δημοτική αρχή και όσοι την υποβαστάζουν έχει σκοπίμως ευτελίσει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς ο δήμαρχος λάμπει διά της απουσίας του σε μόνιμη βάση, ενώ σκοπίμως δεν αναμεταδίδει τα Δημοτικά Συμβούλια, ώστε να μη γνωρίζουν τα όσα η αντιπολίτευση συνολικά αναδεικνύει.

Μετά την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή επιχειρεί να ευτελίσει το έσχατο εργαλείο ελέγχου, δηλαδή τον νομικό έλεγχο και τον ρόλο της Δικαιοσύνης. Εδώ και μήνες εφαρμόζουμε το σύνολο των διοικητικών μέσων για να ασκήσουμε τον θεσμικό έλεγχο, αλλά η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος αρνούνται σκοπίμως να παρέχουν τα απαιτούμενα έγγραφα. Είτε το θέλουν ορισμένοι, είτε όχι, θα λογοδοτήσουν για την διοίκηση τους και για αυτόν τον λόγο προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη. Έπεται και συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet