Δ. Κατραμάδος: Ν’ ακολουθήσει και η Λυκόβρυση – Πεύκη τον… δρόμο του Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Δ. Κατραμάδος: Ν’ ακολουθήσει και η Λυκόβρυση – Πεύκη τον… δρόμο του Αμαρουσίου

Ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κατραμάδος, παρευρέθηκε στη συναυλία «Ταξιδιώτες του ονείρου» για την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου Unesco Βορείων Προαστίων.

«Είχα την χαρά να παρευρεθώ στο στέγαστρο Καλατράβα, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνικού Αθλητισμού, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσω μια μαγική συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και 300 παιδικές μελωδικές φωνές. Αφορμή αυτή της εκδήλωσης ήταν δυο νέοι μεγάλοι στόχοι. Η ανάδειξη του Δήμου Αμαρουσίου σε παγκόσμιο πόλο έλξης ιατρικού τουρισμού και η συμβολική έναρξη δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστείων» σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος στην ανακοίνωσή του και προσθέτετι:

«Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ και η επικεφαλής του νεοσύστατου Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, έθεσαν οραματικούς και βιώσιμους στόχους για τις πόλεις και τους πολίτες των Βορείων Προαστίων, με κοινωνική, πολιτιστική και αναπτυξιακή φιλοσοφία. ​

»Ο πλούτος του δικού μας Δήμου, του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, είναι οι άνθρωποί μας. Η πόλη μας διαθέτει εξαιρετικούς επιστήμονες, επαγγελματίες, αθλητές και προπονητές εθνικής εμβέλειας, που πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στην προσπάθεια για μια εξωστρεφή πόλη, με στόχο την αύξηση της εμπορικής κίνησης, την αξία των ακίνητων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ελπίζω οι ενέργειες του όμορου Δήμου Αμαρουσίου ν’ αποτελέσουν κίνητρο για να χαράξουμε μια νέα δημιουργική πορεία και στην δική μας πόλη.

»Καλή επιτυχία στον Δήμο Αμαρουσίου και στον όμιλο για την Unesco ​Βορείων Προαστίων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet