Η Μ. Πατούλη μας καλωσορίζει στα αθλητικά – καλλιτεχνικά τμήματα ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Η Μ. Πατούλη μας καλωσορίζει στα αθλητικά – καλλιτεχνικά τμήματα ΠΕΑΠ

Στα αθλητικά και καλλιτεχνικά τμήματα του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης μας καλωσορίζει η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και εύχεται «καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και έμπνευση».

Ακολουθεί το σχετικό μήνυμα:

Φίλες και φίλοι,

Μέσα από τα προγράμματα αθλητικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης φιλοδοξούμε να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην ανάπτυξη ενός υγιούς μοντέλου διοίκησης που σέβεται τον πολίτη, προσφέροντας διεξόδους ποιοτικής δημιουργίας και έκφρασης.

Αθλητισμός και Πολιτισμός ως βασικοί πυλώνες αξιών μπορούν να μετατρέψουν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι σε μια νέα πραγματικότητα κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανθρωπισμού και Προσφοράς. Γι΄ αυτό και φιλοδοξούμε μέσα από τα δημιουργικά τμήματα να δώσουμε νέα πνοή στους χώρους, να δημιουργήσουμε προγράμματα και συλλογικές δράσεις για κάθε ηλικία, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, να έρθουν σε επαφή με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό για μια καλύτερη καθημερινότητα. Είμαστε υπερήφανοι για όλο το στελεχιακό δυναμικό και τους συνεργάτες του ΠΕΑΠ που με επιμέλεια και μεράκι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτουμε κάθε χρόνο.

Το ΠΕΑΠ αφουγκράζεται την κοινωνία και τους σύγχρονους προβληματισμούς και υιοθετεί μια νέα φιλοσοφία λειτουργικότητας των δομών και εξορθολογισμού των δαπανών με επίκεντρο εσάς. Μέσα σε έναν χρόνο άσκησης των καθηκόντων μας καταφέραμε και μειώσαμε τις τιμές των προγραμμάτων για όλα τα μέλη, δημιουργήσαμε νέα τμήματα, διατηρώντας ταυτόχρονα τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο ακέραιο, ενώ προβάλαμε τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις κλίσεις, δίνοντας απλόχερα παραγωγικά κίνητρα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Με όχημα την τέχνη και τον αθλητισμό ενισχύουμε την ανθρώπινη επικοινωνία και τη συλλογικότητα, καθιστώντας τον καθένα από εσάς συμμέτοχο στην οικογένεια του ΠΕΑΠ.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και έμπνευση.

Πρόεδρος ΠΕΑΠ, δημοτική σύμβουλος, εκπαιδευτικός – φιλόλογος

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Δείτε τα αθλητικά και καλλιτεχνικά τμήματα του ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet