Ολοκληρώθηκαν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκαν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης

Με επτά βραβευμένες ταινίες του 37ου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης για την περίοδο Νοέμβριος 2014 – Μάιος 2015.

Στην περίοδο αυτή προβλήθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Λέσχης, τέσσερα ντοκιμαντέρ, 19 ταινίες μικρού μήκους, εκ των οποίων τρεις ήταν κινουμένων σχεδίων και 12 ταινίες μεγάλου μήκους, εκ των οποίων η μία ήταν κινουμένων σχεδίων.

Τις περισσότερες βραδιές Τετάρτης των προβολών προηγήθηκε ζωντανή μουσική από ανερχόμενους νέους καλλιτέχνες, σύνολα και σχήματα.

Όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, «Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, στις Πρεσβείες Ισπανίας, Τσεχικής Δημοκρατίας, Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, το Ινστιτούτο Γκαίτε και το Ινστιτούτο Θερβάντες, τους σκηνοθέτες Γιαννακάκη, Ιωσηφίδη, Καρακάση και Ράππα, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας, την Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου Βοιωτίας, τον συγγραφέα Ιερώνυμο Πολλάτο, στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε όσες και όσους συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση 19 βραδιών με μουσική και κινηματογράφο.

»Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται, τέλος, στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Πεύκης και της Λυκόβρυσης που ενίσχυσαν οικονομικά τη Λέσχη μέσω της περιοδικής της έκδοσης “…κ.λ.π.”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet