Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Στηρίζει την Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος επισκέφθηκε την Έκθεση, η οποία διεξάγεται από την Τετάρτη 23 έως την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου), και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεκάδες ερασιτέχνες ζωγράφοι της πόλης μας συμμετέχουν στην Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης που γίνεται από την Τετάρτη έως την Κυριακή στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Η ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης φρόντισε και για τη μεγάλη συμμετοχή και για την παρουσία νέων πρωτοεμφανιζόμενων ταλαντούχων καλλιτεχνών, όπως είναι η Κωνσταντίνα Μαμάκου και άλλοι. Επίσης, διοργάνωσε μια θαυμάσια μουσική βραδιά στην έναρξη της έκθεσης, κάτι που θα πράξει και στη λήξη.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, όταν είχαν γίνει μεγάλες κινήσεις στον χώρο των τεχνών και των γραμμάτων στην πόλη μας, όπως η ίδρυση του Ωδείου, η δημιουργία στο κτήμα Τζερμιά εργαστηρίου ζωγραφικής, η αναβάθμιση της αίθουσας «Αναγνωστάκη» και η ονοματοδοσία της προς τιμήν του μεγάλου μας ποιητή, το άνοιγμα του Δημοτικού Θεάτρου για τις καλλιτεχνικές και πνευματικές δημιουργίες των μαθητών, η καθιέρωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στις γειτονιές της πόλης κ.λπ., παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης και συνεχάρη τους καλλιτέχνες.

«Χαιρόμαστε για τις δημιουργίες σας. Η πόλη μας είναι περήφανη για το έργο σας και θέλουμε αυτή η σπίθα της δημιουργίας να φθάσει σε όλα τα σπίτια» τόνισε. Και συνέχισε: «Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και καλούμε τη διοίκηση του Δήμου να δώσει βάρος σε αυτές τις προσπάθειες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet