Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου για την Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια Δ. Κωνστάντου για την Έκθεση Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργικούς πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την εξαιρετική, όπως τη χαρακτηρίζει, έκθεση καλλιτεχνικής έκφρασης δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

Η Ομάδα Καλλιτεχνικής Έκφρασης του Δήμου μας, αποτελούμενη από δημιουργικούς και ταλαντούχους συμπολίτες μας, προσέφερε μέσα από έργα διαφορετικών τεχνοτροπιών μια εξαιρετική εμπειρία τέχνης στο πλαίσιο της έκθεσης που οργανώθηκε σε συνεργασία με το ΠΕΑΠ στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» από τις 22 μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στα έργα το πορτρέτο του μεγάλου οικουμενικού ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη προσέφερε έναν εξαιρετικά ισχυρό συμβολισμό. Αξίζουν συγχαρητήρια στη δημιουργό του κα Αναστασία Γεωργουλίδου! Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει μόνιμα στην αίθουσα που φέρει το όνομά του όπως προτάθηκε από πολλούς επισκέπτες στη διάρκεια της έκθεσης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους καλλιτέχνες! Ευχαριστούμε για το προνόμιο γνωριμίας με τα έργα τους, συζήτησης για τα δημιουργικά ερεθίσματα και τις πηγές έμπνευσής τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet