ΠΕΑΠ: Πολιτισμός για όλους, χωρίς οικονομικούς περιορισμούς
Πολιτισμός

ΠΕΑΠ: Πολιτισμός για όλους, χωρίς οικονομικούς περιορισμούς

Πολιτιστικά δρώμενα διοργανώνει το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» – ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2016.

Μέσα από διαδημοτικές συνεργασίες οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και όχι μόνον έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικά δρώμενα χωρίς κόστος.

«Επενδύοντας στον Πολιτισμό, το ΠΕΑΠ επενδύει στην Κοινωνία και βρίσκεται δίπλα στον Άνθρωπο», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Στο σχετικό μήνυμά της προς τους πολίτες η πρόεδρος του ΠΕΑΠ αναφέρει:

Κυρίες και Κύριοι,

Ο θεσμός των Πολιτιστικών Δρωμένων του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αποτελεί ζωντανό πυλώνα της ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας και της ανάδειξης των Πολιτιστικών Δομών του τόπου μας. Μέσα από την προσπάθεια της καλλιτεχνικής σύνθεσης φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ποιοτικές δράσεις με ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο.

Πολιτιστικά Δρώμενα Οκτώβριος - Νοέμβριος 2016Περισσότερο από ποτέ, στις μέρες μας, η επένδυση στον Πολιτισμό σημαίνει επένδυση στην ίδια την Κοινωνία. Σημαίνει επένδυση στις πανανθρώπινες αξίες της Ιστορίας και των Παραδόσεών μας. Με εκδηλώσεις δωρεάν για όλους υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο & τον Νοέμβριο, προσδοκώντας μοναδικές στιγμές πολιτιστικής αφύπνισης. Μέσα από διαδημοτικές διοργανώσεις, συλλογικές πρωτοβουλίες που έχουν στο επίκεντρο το θέατρο, την εκπαίδευση, τη μουσική, τον χορό, τις παραδόσεις, τις τέχνες, την ιστορία και το περιβάλλον διαμορφώνουμε ακόμη ένα πλουραλιστικό πρόγραμμα με ποιοτικά δρώμενα για κάθε ηλικία, χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό.

Αξιοποιώντας τις Ιδέες και την εμπειρία στον χώρο του Πολιτισμού, ως διοίκηση του ΠΕΑΠ, ενώνουμε δυνάμεις με Φορείς της Αυτοδιοίκησης, με Κοινωνικές Ομάδες, με Ανθρώπους του Πνεύματος, αναδεικνύοντας το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας σε φορέα υλοποίησης διαδημοτικών εκδηλώσεων, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, με γνώμονα την ποιοτική ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά!

Συνεχίζουμε με τον Πολιτισμό δίπλα στον Άνθρωπο!

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, φιλόλογος – εκπαιδευτικός

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet