Άφθονο γέλιο στην παράσταση «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!»
Πολιτισμός

Άφθονο γέλιο στην παράσταση «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!»

Το έργο «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» («Non ti pago! Non ti pago!»), από τα πιο σημαντικά έργα του Ιταλού νομπελίστα Ντάριο Φο, παρουσιάστηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Βριλησσίων. Η ανατρεπτική σάτιρα με τους ευφυέστατους διαλόγους, την ευρηματικότητα και την επικαιρότητα των μηνυμάτων της, καθήλωσε τους θεατές και προκάλεσε άφθονο γέλιο στους εκατοντάδες φίλους του ΠΕΑΠ οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές της παράστασης.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έδωσε το δικό της ξεχωριστό στίγμα για την αναγκαιότητα της πετυχημένης σάτιρας στις μέρες μας, για το ανατρεπτικό χιούμορ του Ντάριο Φο καθώς και για τα επίκαιρα μηνύματα που μεταδίδει στον θεατή. Ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης τη θεατρική ομάδα του Δήμου Βριλησσίων που συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα του ΠΕΑΠ με εξαιρετική επιτυχία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις εποικοδομητικές διαδημοτικές συνεργασίες του ΠΕΑΠ σε κάθε τομέα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής έκφρασης που, όπως ανέφερε, έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Την παράσταση παρακολούθησαν πολλοί εκλεκτοί πολίτες, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου καθώς και φίλοι του ΠΕΑΠ που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, «στηρίζουν ανελλιπώς κάθε δράση και πρωτοβουλία στον χώρο του Πολιτισμού και της ελεύθερης έκφρασης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet