Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στο 39ο Φεστιβάλ Παιδιού
Πολιτισμός

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης στο 39ο Φεστιβάλ Παιδιού

Για πρώτη φορά η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης συμμετέχει στον θεσμό του Φεστιβάλ Παιδιού με Έκθεση Βιβλίου. Σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους θα υπάρχει πλήθος βιβλίων κυρίως για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς.

Κατά τη διάρκεια του 39ου Φεστιβάλ Παιδιού (27 – 29 Μαΐου 2016) θα γίνουν παρουσιάσεις βιβλίων από τους συγγραφείς τους είτε στην εξέδρα του Άλσους Βαρβαρέσου, είτε στον χώρο μπροστά στην έκθεση βιβλίου. Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων έχει μοιραστεί στους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης, θέλοντας να γνωρίσουν όλοι τους συγγραφείς του Δήμου, δημιούργησε μια ξεχωριστή γωνιά με τα έργα τους.

Οι γονείς Πεύκης και Λυκόβρυσης προσκαλούν όλους να επισκεφθούν την Έκθεση Βιβλίου και να ενημερωθούν για τη δράση της Ένωσης Γονέων.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου και σε συνδυασμό με την Έκθεση Βιβλίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παρουσιάσεις βιβλίων:

17:30 – 18:00: Το άνοιγμα του 39ου Φεστιβάλ Παιδιού θα γίνει με την παρουσίαση των βιβλίων «Ψάχνοντας στην Πυθωνία» και «Ψάχνοντας στην Παραλία», από τη συγγραφέα τους Αριάδνη Δάντε. Με συμμετοχή μαθητών του 3ου Δημοτικού Πεύκης σε θεατρικό δρώμενο (ηλικίες 6-10, Εκδόσεις Τσιπούπολη, στην εξέδρα του Άλσους).

18:45 – 19:15: Η συγγραφέας Ιωάννα Σκαρλάτου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Το δ@χτυλίδι της σ@πουνόφουσκ@ς». Ένα βιβλίο με αληθινές εφηβικές ιστορίες γύρω από γνωστά παιχνίδια στο διαδίκτυο. (ηλικίες 14+, Εκδόσεις Σαΐτης, στον χώρο της Έκθεσης Βιβλίου).

19:45 – 20:15: Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Αδαμαντία Αλατάρη παρουσιάζει το βιβλίο «Η γιαγιά μου… η Μικρά Ασία». (Ηλικίες 10+, Εκδόσεις Σαΐτης, στον χώρο της Έκθεσης Βιβλίου).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet